Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η θυγατέρα μας

Ε λοιπον η διαπιστωση αυτη ειναι sooo sick..
"οι γονεις σου δεν ειναι διπλα σου στις αποφασεις σου και δεν στηριζουν με κανεναν τροπο τις επιλογες σου, προσπαθουν εμμεσως να βαλουν αλλες ιδεες στο κεφαλι σου, να σε τρομοκρατησουν, να σε κανουν να νιωσεις απογνωση..."
οι γονεις αυτοι, γιατι ειναι γονεις? Καλε ξυπνηστε! Αν νιωθετε ετσι οπως λεω παραπανω.. παρατηστε το σπορ (ιδανικα μην το ξεκινησετε καν). Υπαρχουν παραπλευρες απωλειες και αυτες ειναι τα παιδια σας.


ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΥ
Βημα 1.Μεχρι τα 24ετη εχεις βρει τη μια και μοναδικη δουλεια που θα σε ζησει στην ζωη (περα απο ριψοκινδυνες επιχειρησεις οι οποιες δεν μετρανε διολου ως προσπαθεια επαγγελματικης αποκαταστασης. Αν δεν δεθεις εις γαμου κοινωνιας με το  ΙΚΑ και με τη λογικη του να εισαι υπο αλλων (=υπαλληλος)...εισαι στο ψαξιμο ακομα.... κοινως στα χαμενα..δεν εχεις βρει τον δρομο σου και καθημερινως απομακρυνεσαι απο το ονειρο της καριεροσκαλας. Την οποια σκαλα δεν μας νοιαζει πως θα την ανεβεις. ειναι δικο σου θεμα. (μην μαθουμε ομως λεπτομερειες)..
Βημα 2.Στα 25 βρισκεις εναν ιδανικο αντρα, με λεφτα .
Βημα 3. Μεχρι τα 28 ζεις μαζι του, κανεις τα στραβα ματια αν σε απατα, αρκει που εχει λεφτα και μπορει να σε ταιζει ωστε να κανεις την εναρετη ζωη μιας καλοζωισμενης φοραδας.. μην ξεχνας οτι θα πληρωνει και τη διατροφη αν χωρισετε. Βασικο κινητρο να τον επιλεξεις. Καποια στιγμη θα τον αγαπησεις. Μπορει σαν αδελφακι. Αλλα ουτε αυτο δεν εχει σημασια. Μπορεις να εχεις και γκομενο για ατελειωτο σεξ. Μην βαλεις το σεξ πανω απο ολα γιατι αυτο θα σε αποπροσανατολισει και θα σε κανει να ερωτευτεις τον ΛΑΘΟΣ ανθρωπο (αυτον που θα σε απογειωνει σεξουαλικα και θα σε ακουει να ζητωκραυγαζεις απο χαρα ο πανω, ο κατω, ο απεναντι, η γιαγια του ισογειου και παει λεγοντας. Αλλα αυτος κατα τα φαινομενα δεν εχει λεφτα στην τσεπη... Ποτε μην ερωτευτεις αυτο το αλλο που θα κανει την τσεπη του να φουσκωνει αν αυτο δεν ειναι ειναι το γνωστο χαρτινο μεσω ανταλλαγης. Εισαι μωρο αλλωστε. Δεν ξερεις την ζωη αν δεν μεινεις μεχρι τα 35 με τους γονεις.
Βημα 4. Εως και το τονιζω το εως τα 30 το αργοτερο εχεις παντρευτει. Καλο θα ηταν να μεινεις εγγυος μολις παντρευτεις για να μπορεσεις να γεννησεις κοντα στα 31 (υπαρχουν και οι 9 μηνες της εγγυμοσυνης βεβαιως βεβαιως μην το ξεχνας οι οποιοι - μπορει να ειναι λιγοι μπροστα στην αιωνιοτητα - αλλα προσδιδουν a little bit of καθυστερηση στην διαιωνιση του ειδους σου.
Βημα 5. Μας εκανες περηφανους.
Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΟΜΩΣ...
Βημα 1. Μέχρι και τα σημερινα 29 της ΖΕΙ τη ζωη της. Ηταν με οποιον ηθελε για οσο ηθελε. Γεματη εμπειριες που αλλοι θελουν 3 ζωες για να ζησουν τις μισες. Δεν μπαινει στο ανωτερο αναφερθεν καλουπι. Ψαχνει να βρει μια καλη και αξιοπρεπη δουλεια στην οποια να ειναι εργαζομενη και επουδενι σκλαβα ακριβως λογω της υψηλης αυτοεκτιμησης και οχι της τεμπελιας της. Εχει σχεση με το προτυπο ανδρος που ανεφερε ως προβληματικο κατα το κοινως λεγομενο.
Της ιδιας βεβαιως βεβαιως της χαριζει ατελειωτη ευχαριστηση αλλα αυτο δεν μας αφορα καθοτι (για εμας τους παντογνωστες) ειναι ο ανθρωπος που με τον μαγικο του αυλο την πλανεψε. Η θυγατερα λειτουργει με ζομπιακες τασεις, ακριτο νου και μηδενικη ικανοτητα αναλυσης της πραγματικοτητας.. Ειναι μωρο αλλωστε. Μεχρι τα 35 πρεπει να μπαινοβγαινει στην οικογενειακη σκεπη.

Βημα 5. Εισαι απελπισια για θυγατερα αγαπητη Χ ..


Posted by
Maria Tsoli



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου