Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Κρίνω , κρίνεις...κλπ Όλα καλά αλλά μέχρι να με κρίνει.

Τι πιο φυσιολογικό από μια ερωτικη σχεση μεταξυ 2 ανθρωπων αντιθετου φυλου?  Ειδικά δε όταν αυτη προχωρησει εις βαθος, πιστοποιηθει με λογακια καποιου παπά σε ενα εκκλησακι στο βουνο ή στη θάλασσα (όπου εχει καλυτερη θεα το ηλιοβασιλεμα τελος παντων) και ολοκληρωθει με την αφιξη ενος κουτσουβελου που ερχεται να απογειωσει την ευτυχια των νεονυμφων.
Ναι ετσι πανε τα πραγματα. Ετσι σε αγκαλιαζει η κοινωνια, αυτά θα πεις στο παιδι σου οτι πρεπει να κανει για να "χτισει στη ζωη του" μια μερα των ημερων και γι αυτο θα σε επιβραβευσει ο παπάς οταν θα πας να κοινωνησεις το Πασχα. "Μπραβο τεκνον μου,περασες το κατωφλι Του Θεου. Εχεις μια υπεροχη οικογενεια, "
....Η οποια πατερ μου στηριζεται που ???? Να σου ξυπνησω το τερας της αμφιβολιας ή να το αφησω να κοιμαται μαζι με σενα?
1, 2, 3
...Δεν μπορω να προσπερασω την ερωτηση. Πρεπει να την απαντησω οσο μπορω για να εγειρω λιγακι την σκεπτικιστικη μου διαθεση.

Ηταν λιγο πριν τα 30αντα του χρονια όταν εκλεισε μαζι της μια 10ετια και βαλε. Τρελος ερωτας, κατα τα φαινομενα, τους ενωσε τοτε. Ηταν η παραζαλη με την μεθη που τους πεταξε στο στρωμα της ακολασιας και πυροδοτησε τα στοματα των συγγενων. "Τι θα γινει με τον Νασο και την Ελενη???" , "Που το πανε???" , "Πρεπει να το επισημοποιησουν.. Τον πατερα της αρχιζουν να τον ζωνουν τα φιδια".
"Εχει περιουσιακα. Καλη περιπτωση για σενα να κανεις μια νεα ζωη στην πολη", "Ειναι νοικοκυρα, δουλευταρου και θα γινει καλη μανα, ολα στα φερνει στα χερια"
Μα θελει κατι αλλο ο Νασος? Κατι αλλο η Ελενη?. Το κανουν το βημα. Και αυτο και ενα παραπανω. Ξαφνικα η Ελενη μαγευεται απο τα φωτα της πολης, ζει για τα ταξιδια της, τις βολτες της, τις εξοδους με τον Νασο...
"Αληθεια Νασο, τι ωρα θα ερθεις στο σπιτι το βραδυ? Να ετοιμασω φαι"
"Ελενη.. μη με περιμενεις, θ αργησω." Στη δουλεια φυσικα.
Μετα απο 10+ χρονια η Ελενη δεν ρωταει πια τον Νασο τι ωρα θα ερθει. Απο την πρωτη φορα ηξερε.. Αλλα καθε τι εχει το τιμημα του.
Ο Νασος παλι εχει την γυναικα που του τα φερνει ολα στα χερια. Τι κι  αν δεν θυμαται αν τα δικα της χερια φορουν ακομα τη βερα της?
Μαλλον ειναι επειδη εχει καιρο να της τα πιασει...
Η Μαρια, το παιδι τους κοντευει την εφηβεια, καπου χαμενο μεταξυ facebook και videogames, οπως καθε παιδακι του σημερα.

Λενε και ξαναλενε ολοι.."Η γενια αυτη ειναι χαμενη, Μονο υπολογιστες και τιποτα αλλο εχασαν το νοημα τα παιδια. Εγκλημα η κοινωνια!!!"

Ποιος εχασε το νοημα λετε εσεις? Το Μαρακι , ο Νασος, η Ελενη, τα συγγενολογια ή ο παπας?
Ας βρει ο καθεις τον,  κατα τη γνωμη του, δολοφονο.
Χωρις συμπαθειες.

Posted by
Maria Tsoli

1 σχόλιο: